Biff med peppersmør

Biff med peppersmør

0
15
Enkel30 min
Biff av entrecôte er godt både grillet og stekt i panne. Hjemmelaget peppersmør smaker nydelig på toppen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 750 g
    poteter
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen olje til steking
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 12 stk
    cherrytomater
  • 4 stk
    entrecôte
  • 1 ss

Peppersmør:

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm stekeovnen til 200°C.

  2. 2

    Del potet i biter og legg i en ildfast form. Hell over litt solsikkeolje og strø på salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre.

  3. 3

    Bak tomatene sammen med potetene i en annen ildfast form eller legg dem sammen i en større form.

  4. 4

    Tørk kjøttet og stek i smør på sterk varme i pannen i ca. 2 minutter på hver side, alt etter hvor mye du ønsker kjøttet stekt.

  5. 5

    Bland mykrørt smør og pepper. Legg det på matpapir eller folie og trill til en pølse. Sett peppersmøret kaldt til det stivner.

  6. 6

    La kjøttet hvile litt før det serveres med en klatt peppersmør, poteter og grønnsaker.

Tips

Hjemmelaget kryddersmør er holdbart 2–3 uker i kjøleskap.

Del denne oppskriften: