Asiatiske svinekjøttkaker

Asiatiske svinekjøttkaker

0
56
Enkel30 min
Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

Svinekjøttkaker:

  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 1 stk
    rød chili
  • 3 ss
    koriander
  • 3 stk
    vårløk
  • 1 stk
    revet skall av lime
  • 600 g
    svinekjøttdeig
  • 1 stk
    egg
  • 2 ss
    potetmel
  • ¼ ts
    salt
  • 1 ss
    TINE® Meierismør eller olje til steking

Nudler:

  • 250 g
    eggnudler

Wokgrønnsaker:

  • ½ stk
    paprika
  • ½ stk
    løk
  • 2 stk
    gulrøtter
  • 200 g
    sjampinjong
  • 100 g
    brokkoli
  • 4 ss
    teriyakisaus eller sweet chilisaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.

  2. 2

    Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.

  3. 3

    Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.

Nudler:

  1. 4

    Kok nudlene som anvist på pakken.

    Tips

    Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.

Wokgrønnsaker:

  1. 5

    Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.

Tips

Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.

Del denne oppskriften: