Vegetarburger med ovnsbakte poteter

Vegetarburger med ovnsbakte poteter

0
  • Enkel
  • 30 min
Server denne gode VGTR-burgeren med brokkoliris, ovnsbakte poteter og digg rømmedipp.

Ingredienser

300 g poteter
1 ss olivenolje
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pakke TINE VGTR Burger

Brokkoliris

1 stk brokkoli
½ stk sitron
4 ss olivenolje
½ ts salt
4 ss hakkede hasselnøtter
1 dl granateplekjerner

Rømmedipp

2 dl TINE Lettrømme 10 %
1 ts Dijonsennep
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakkede friske urter f.eks. oregano, timian, basilikum

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Del poteter i tynne båter, vend med olje og fordel utover en ildfast form. Fordel smør utover og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 20 minutter eller til gylne og gjennomstekte.
    2. Lag brokkoliris ved å grovrive brokkoli på et rivjern. Rør inn sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper og vend inn nøtter og granateplekjerner.
      Tips!
      Bytt ut brokkoli med blomkål for variasjon. Denne salaten er perfekt tilbehør til masse retter, både vegetar, kjøtt og fisk.
    3. Rør sammen rømme, sennep, salt, pepper og friske urter til en dipp.
    4. Stek VGTR burger i en panne med smør til gyllen på begge sider, ca. 3-4 minutter. Server stekt burger med brokkoliris, ovnsbakte poteter og rømmedipp.
Tips!
Server gjerne burgeren i brød om du ønsker enda mere mat.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat