7-lags vegetar tacodipp

7-lags tacodipp uten kjøtt

0
64
Enkel30 min
Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk 7 layer taco dip.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Guacamole

Til servering

  • 1 pose
    tortillachips

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 230 °C. Mos bønnene med tacokrydder og spre utover bunnen på en ildfast form, ca. 20 x 30 cm.

    Tips

    Santa Maria har refried beans på boks, men finner du ikke det i din butikk kan du lage dine egne refried beans ved å mose hermetiske bønner med litt tacokrydder og frese dem i en panne med en god klatt smør til du har en jevn mos.

  2. 2

    Del avokado, fjern steinen og skrap ut innmaten i en bolle. Bruk en gaffel eller stavmikser og mos med lettrømme, tabasco, salt og pepper. Smak til med limesaft.

  3. 3

    Grovhakk tomat og finhakk chili, og bland sammen. Skrap gjerne ut den våte kjernen av tomatene før de deles i biter, da får du en «tørrere» blanding. Spre utover bønnemosen. Legg så på et lag guacamole, og til slutt rømme.

    Tips

    Du kan gjerne bruke en ferdigkjøpt eller hjemmelaget salsa som et lag i stedet for tomatene.

  4. 4

    Topp hele formen med revet ost og stek i ovnen til godt gratinert og osten bobler. Hakk rødløk og dryss over. Server varm med sprø tortillachips.

Del denne oppskriften: