Torsk i taco

Torsk i taco

3
58
Enkel30 min
Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Torsk i taco

  • 600 g
    torskefilet , uten skinn og bein
  • 1 pakke
    tortillalefse
  • 1 ss
    TINE® Meierismør , til steking
  • 3 ts
    tacokrydder
  • 150 g
    salatblanding
  • 1 dl
    stor rødløk , i biter
  • 2 ss
    tomater , i biter
  • ½ stk
    agurk , i biter
  • 2 ss
    frisk koriander

Rømmesaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.

    Hvordan fjerne skinnet fra fisk

    Hvordan fjerne skinnet fra fisk
  2. 2

    Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

  3. 3

    Varm tortillalefser som anvist på pakken.

  4. 4

    Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.

Rømmesaus

  1. 5

    Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.

Tips

Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Del denne oppskriften: