Torsk i Jarlsbergost

Torsk i Jarlsberg®

2
42
Enkel45 min
Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarlsberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm stekeovnen til 180 °C.

  2. 2

    Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.

  3. 3

    Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.

  4. 4

    Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.

Tips

Du kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.

Del denne oppskriften: