SALMA grillspyd

Laks på grillspyd

0
10
Middels20 min
Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Og med tzatziki av Kesam® smaker det ekstra godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    grillspyd
  • 600 g
    laksefileter uten skinn
  • ¼ stk
    squash
  • 4 stk
    sjampinjong
  • 8 stk
    cherrytomater
  • 1 stk
    gul paprika
  • 1 ss
    olivenolje
  • ½ ts
    sitronpepper

Tzatziki med Kesam®

  • 300 g
  • 1 stk
    slangeagurk
  • 3 stk
    hvitløksfedd
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    hvit pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laks i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.

  2. 2

    Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.

  3. 3

    Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.

  4. 4

    Finhakk hvitløkbåtene og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.

Del denne oppskriften: