Lettvint kveitelapskaus

Lettvint kveitelapskaus

0
14
Enkel15 min
Denne oppskriften på fiskegryte er mild på smak, og passer derfor ekstra godt til en kresen barnegane.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    frossen lapskaus blanding
  • 6 dl
    vann
  • 1 stk
    fiskebuljongterning
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • ½ stk
    sitron , saften av
  • 2 ss
    revet frisk ingefær
  • 600 g
    kveitefilet eller annen fisk
  • 50 g
    pillede reker

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha lapskausblanding, vann og buljongterning i en kjele og kok i 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ingefær.

  2. 2

    Skjær fisk i terninger og ha den oppi kjelen. Trekk fisken i noen minutter til den er ferdig. Tilsett pillede reker i lapskausen rett før servering.

Tips

Bruk gjerne laks, torsk eller steinbit i stedet for kveite.

Del denne oppskriften: