Fisketaco med yoghurtsaus

Fisketaco med Kesam®-saus

0
25
Enkel20 min
Denne gode fiskeretten er fri for tacokrydder, men tar det igjen med gode smaker og knasende grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Coleslaw:

  • 150 g
    hodekål
  • 1 stk
    lime , kun saften
  • ½ ts
    sukker
  • 2 ss
    majones
  • 2 ss

Kesamsaus:

fisk:

grønnsaker:

  • 1 stk
    stor rødløk
  • 2 stk
    tomater
  • ½ stk
    agurk
  • 8 stk
    tortillalefser

Slik gjør du det

  1. 1

    Strimle hodekål fint og ha i en bolle. Bland inn limesaft, sukker, majones og Kesam. Sett kjølig.

Kesamsaus:

  1. 2

    Bland Kesam og hot saus. Sett kjølig.

fisk:

  1. 3

    Skjær torskefilet i 2–3 cm. tykke skiver. Sett en stekepanne på middels varme og ha i smør. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

    Tips

    Når smøret har sluttet å bruse, er det varmt nok til steking.

grønnsaker:

  1. 4

    Kutt rødløk, tomat og agurk i biter.

  2. 5

    Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Ha et lite lag med coleslaw på hver tortillalefse, og deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og Kesamsaus.

Del denne oppskriften: