Fiskeform med rød pesto

Fiskeform med rød pesto

4
82
Enkel40 min
I denne oppskriften på fiskeform med rød pesto baker vi hvit fisk sammen med urter og revet ost. Dette er en enkel måte å tilberede fisk på i hverdagen, og resultatet blir smakfullt. Server gjerne med kokt ris og grønnsaker til.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    torskefilet
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 3 dl
  • 1 dl
    tomatpesto (rød pesto)
  • 2 ss
    hakket persille
  • 1 dl
    Jarlsberg® Revet eller annen god gulost

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask og tørk fisken. Del fisken i porsjonsbiter og strø på salt og pepper. Legg fisken i en ildfast form.

  2. 2

    Visp sammen fløte og tomatpesto. Hell det over fisken. Strø ost og persille over.

  3. 3

    Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt og osten har smeltet. Server gjerne kokt ris og og lettkokte grønnsaker til.

Tips

Variér smaken ved å bytte ut Jarlsberg med en annen smakfull ost. Hva med TINE Revet Ost 4 Oster?

Del denne oppskriften: