Fisk i karri

Fisk i karri

0
50
Enkel30 min
Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 ss
    solsikkeolje
  • 2 stk
    løk
  • 4 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ss
    karri
  • 2 dl
    kokosmelk
  • 3 ss
    mangochutney
  • 2 dl
    vann
  • 240 g
    ris
  • 700 g
    torskefilet uer eller breiflabb

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.

  2. 2

    Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.

  3. 3

    Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.

  4. 4

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  5. 5

    Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.

Del denne oppskriften: