Chilifiskeboller med ris og mango

Chilifiskeboller med ris og mango

0
20
Enkel30 min
Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.

Ingredienser

Antall stykker

  • 800 g
    torskefilet uten skinn og bein
  • 1 stk
    egg
  • 2 ss
    chilipasta
  • ½ stk
    presset lime
  • ¼ ts
    salt
  • ½ ts
    sukker
  • 2 ss
    fiskesaus
  • 1 stk
    vårløk
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 2 poser
    hurtigris
  • 1 stk
    mango
  • 4 ss
    chilisaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.

  2. 2

    Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.

  3. 3

    Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.

  4. 4

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

  5. 5

    Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.

Tips

Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.

Del denne oppskriften: