Toast m Biff Lindstrom

Toast med Biff Lindstrøm

2
2
Enkel80 min
Biff Lindstrøm er en klassiker og smaker fantastisk godt til lunsj. Med TINE Inspirasjon og mesterkokk Tom Victor Gausdal lærer du her hvordan du kan servere det lekkert og elegant med toast og stivpisket rømme.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 skiver
    landbrød (frosset)
  • 400 g
    kjøttdeig
  • 1 ss
    kapers
  • 1 ss
    sylteagurk (hakket)
  • 1 ss
    sjalottløk (hakket)
  • 1 ss
    rødbeter (hakket)
  • 1 ts
    gressløk (hakket)
  • 1 stk
    egg
  • 1 ss
    hakket persille
  • ½ ts
    salt og pepper
  • 1 ss

Pepperrotrømme:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær tynne toasts av halvfrosset landbrød og stek dem til de er gylne.

  2. 2

    Bland kjøttdeig, kapers, den hakkede sylteagurken, sjalotteløken og rødbeten, samt hakket gressløk og egg i en bolle. La det hvile i ca. 1 time. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Form blandingen til karbonader som du så steker gylne i smør på begge sider.

  4. 4

    Stivpisk seterrømmen og smak til med revet frisk pepperrot og litt salt.

  5. 5

    Server karbonadene oppå tynne toasts og topp med pepperrotrømme. Pynt med litt persille.

Del denne oppskriften: