Stekt brød med kremost og skinke

Stekt brød med kremost og skinke

0
4
Enkel15 min
Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 skiver
    godt brød
  • 6 ss
    god olivenolje
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    sort pepper
  • 2 ts
    grov sennep (kan sløyfes)
  • 4 ss
    TINE Kremgo® Naturell eller annen smak
  • 8 stk
    skiver spekeskinke
  • 1 beger
    cherrytomat

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.

  2. 2

    Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.

  3. 3

    Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.

Tips

Hvis du deler tomatene i to og vender i salt, pepper, litt olivenolje og gjerne en klype med sukker, blir de ekstra søte.

Del denne oppskriften: