Reuben ostesmørbrød med Norvegia

Reuben ostesmørbrød

0
16
Enkel15 min
Reuben er et ostesmørbrød innført og laget av tyske immigranter i Amerika. Her brukes det pastrami (saltet, røkt og krydret oksekjøtt) og sauerkraut sammen på rugbrød, med en topping av smeltet ost. Høres rart ut, smaker fantastisk!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 skiver
    rugbrød tykke skiver
  • 100 g
    surkål
  • 150 g
    oksekjøtt tykke skiver
  • 1 ss
    Thousand Island dressing
  • 4 skiver
  • 1 stk
    hel sylteagurk (eller i skiver)

Slik gjør du det

  1. 1

    Rist brødskivene kun på den ene siden ved hjelp av grillelementet i ovnen. Skru av grillelementet og varm opp ovnen til 180 °C.

  2. 2

    Smør de uristede sidene med Thousand Island dressing og ha på pastrami og sauerkraut på den ene skiva, og osten på den andre.

  3. 3

    Legg begge skivene hver for seg på en stekeplate, og sett dem inn i ovnen i noen minutter slik at osten smelter og pastramien og sauerkrauten blir gjennomvarmet.

  4. 4

    Ta ut skivene og vipp den med osten oppå den andre. Press godt sammen og del i to med en brødkniv. Server med store sylteagurker (og gjerne en mørk øl til)

Del denne oppskriften: