Croque madame med tacokjøtt

Croque madame med tacokjøtt

1
3
Enkel20 min
Et klassisk ostesmørbrødet blir fort en favoritt fylt med tacokjøtt fra gårsdagens middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland tacokjøtt, ketchup eller salsa og mais. Fordel utover en skive og topp med ost. Legg den andre skiven på og klem godt sammen.

  2. 2

    Varm et toastjern og stek ostesmørbrødet til det er gyllent og osten har smeltet.

    Tips

    Har du ikke et toastjern kan du steke ostesmørbrødet i ovnen på 220 °C i ca. 8 minutter. Stek gjerne ostesmørbrødet i to deler, toppskiven for seg, for da smelter osten bedre.

  3. 3

    Varm en panne og ha smør i den. Knekk et egg i pannen og stek det til eggehviten har blitt fast og det gule litt fastere. Ønsker du stekt plomme snur du egget og steker det på begge sider.

  4. 4

    Server ostesmørbrødet med stekt egg på toppen.

Tips

Ostesmørbrød er en fin måte å spise middagsrester på. Fyll det med stekt kylling, biffkjøtt, pastasaus eller asiatisk wok, topp med ost og voilà!

Del denne oppskriften: