Brød med snadderfyll

Brød med snadderfyll

0
3
Enkel10 min
Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    lite rundt brød
  • 30 g
    pinjekjerner
  • 150 g
  • 1 stk
    pære
  • 2 stk
    ferske fikener
  • ½ stk
    galiamelon
  • ½ stk
    cantaloupemelon
  • 1 bunt
    reddik
  • 1 dl
    blandet salat
  • 4 skiver
    parmaskinke

Vinaigrette:

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.

  2. 2

    Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.

  3. 3

    Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.

Vinaigrette:

  1. 4

    Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.

  2. 5

    Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.

Tips

Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).

Del denne oppskriften: