Biff- og Norvegiasandwich

Biff- og Norvegiasandwich

0
8
Enkel15 min
Mettede sandwich med biff og Norvegia. Passer like godt til lunsj som til middag og kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

Dressing

  • 1 ss
    kapers
  • 1 ss
    dill
  • 2 ss
    olivenolje
  • 1 ss
    hvitvinseddik
  • ½ ts
    Dijonsennep
  • ¼ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Sandwich og tilbehør:

  • 200 g
    ytrefilet av storfe (delt i to)
  • 1 ss
    nøytral olje
  • 2 skiver
    ristet surdeigsbrød eller landbrød
  • 4 ss
  • 1 stk
    fennikel
  • 1 stk
    stor tomat
  • 1 dl
    ruccola
  • 6 skiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Start med å lage dressingen, slik at den får fram de gode smakene ved å stå og trekke en stund. Hakk kapers og dill. Bland kapers, dill, olje, eddik og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Sandwich og tilbehør:

  1. 2

    Pensle kjøttet med litt olje. Varm en stekepanne på sterk varme. Stek biffene i 1-2 minutter på hver side. Stek biffen enda litt lenger, dersom du ikke ønsker en rød kjerne.

  2. 3

    Smør kesam på brødskivene. Finsnitt fenikkel og skjær tomat i skiver. Legg fennikel, tomat og ruccola på brødskivene. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.

  3. 4

    Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering. Server gjerne med en frisk salat ved siden av.

Tips

Ha på det fyllet du har og liker best, for eksempel kokt skinke, salami, kyllingfilet, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Del denne oppskriften: