Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

Avokadotoast med rødkål og Cottage Cheese

0
11
Enkel30 min
Syltet rødkål og Cottage Cheese hever den populære avokadotoasten til nye høyder.

Ingredienser

Antall porsjoner

SYLTET RØDKÅL

  • ¼ stk
    rødkål
  • ½ stk
    rødløk
  • 1 dl
    eplesidereddik
  • 1 ss
    sukker
  • ½ ts
    salt
  • 1 ss
    syltet ingefær

TIL SERVERING

  • 1 stk
    hjertesalat
  • 1 stk
    eple
  • 2 dl
    spirer
  • ½ dl
    tørkede tranebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær rødkål og rødløk i fine strimler, bland med eddik, sukker og salt. Finhakk syltet ingefær og bland inn. La trekke i minst 15 minutter, gjerne lenger.

  2. 2

    Press saften av lime. Skrell og mos avokado med gaffel, bland med hakket koriander, limesaft, salt og pepper.

    Tips

    Om du ønsker en "ryddigere" presentasjon, kan du skjære avokadokjøttet i smale skiver i stedet.

  3. 3

    Rist brød og del i to. Fordel avokadomos, avrent rødkålblanding og cottage cheese på halvparten av skivene. Topp med en brødskive, delt i to og legg halvdelene på toppen av hverandre til en kvadruppel toast.

  4. 4

    Riv hjertesalat i biter og del eple i skiver som deles i to. Vend med spirer og tørkede tranebær. Skvis over litt sitron og ha over noen dråper olivenolje. Server til avokadotoasten.

Tips

For litt ekstra piff, kan du legge ost på toppen og gi toasten en kjapp runde under grillen før servering så den smelter.

Del denne oppskriften: