Tunfisksalat med egg

Tunfisksalat med egg

11
114
Enkel30 min
Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 stk
    egg
  • 4 stk
    vårløk
  • 1 dl
    grovhakket sylteagurk
  • 2 bokser
    tunfisk
  • 3 dl
  • 1 dl
    majones
  • 1 ts
    karri
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    dill , grovhakket
  • 2 ss
    gressløk
  • ½ stk
    lime

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.

    Tips

    Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

  2. 2

    Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.

  3. 3

    Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.

Tips

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Del denne oppskriften: