Potetsalat med sennep og mild curry

Potetsalat med sennep og mild curry

0
6
Enkel20 min
Potetsalat med sennep og mild curry er en oppskrift med mye smak som passer godt som tilbehør til spekemat, grill eller til sommerens koldtbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 dl
  • 2 ss
    sennep
  • 1 ts
    rød currypaste
  • 8 stk
    kokte poteter
  • 100 g
    lettkokte sukkererter eller grønne erter
  • 1 stk
    rødløk
  • 3 ss
    kapers
  • 1 ts
    salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland rømme, sennep og currypaste.

  2. 2

    Skjær kokte, avkjølte poteter i store biter, skjær sukkererter i to og hakk løk. Vend poteter, sukkerter, løk og kapers ned i rømmesausen. Smak eventuelt til med salt.

Tips

Som dressing kan du variere med kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme.

Del denne oppskriften: