Potetsalat med kesam

Potetsalat med Kesam®

0
32
Enkel25 min
Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 16 stk
    små poteter
  • 1 stk
    eple
  • 3 stk
    vårløk
  • ½ stk
    fennikel
  • ½ dl
    dill
  • 3 dl
  • 1 ts
    Dijonsennep
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 1 ts
    sukker
  • 1 ss
    eplesidereddik

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.

  2. 2

    Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.

    Tips

    Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.

  3. 3

    Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.

Tips

Små poteter er best til salat, gjerne av en lettkokt type – som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Del denne oppskriften: