Lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, salatost og saus

Pastasalat med reddik og salatost

4
101
Enkel20 min
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, salatost og en smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.

  2. 2

    Skjær reddiker i tynne skiver.

  3. 3

    Bland sammen rømme, hakket hvitløk, purre, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Bland pastablanding, reddiker, ruccola og salatost.

    Tips

    Server gjerne salaten med godt brød med smør til.

Tips

Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam® Original eller Lett i stedet for rømme.

Del denne oppskriften: