Lun og mettende potetsalat

Lun og mettende potetsalat

0
39
Enkel20 min
Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

  • 1 kg
    nykokte potet
  • 200 g
    sukkererter
  • 1 stk
    rødløk
  • 6 stk
    soltørkede tomater
  • 3 dl
  • 1 ts
    salt og nykvernet pepper

Tilbehør

  • 500 g
    spekeskinke
  • ¼ potte
    gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.

  2. 2

    Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.

  3. 3

    Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.

Tilbehør

  1. 4

    Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.

Tips

Det er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.

Del denne oppskriften: