Omelett med reker og salat

Omelett med reker og salat

0
7
Enkel15 min
En saftig omelett er rask og mettende middag. Fyll omeletten med det du liker eller har hjemme som skinke, røkelaks, reker eller revet ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

Omelett

  • 8 stk
    egg
  • 8 ss
    vann , melk eller fløte
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 4 ss
    gressløk , hakket
  • 2 ss
    TINE® Meierismør , til steking

Fyll

Til servering

  • 1 pose
    salat , blanding
  • 1 dl
    lett dressing , f.eks med urter
  • 4 skiver
    brød , grovt

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha egg og vann i en bolle, og krydre med salt og pepper. Tilsett gressløk og pisk lett sammen med en gaffel.

  2. 2

    Stek omelett i smør, over middels varme. Det tar ca. 2 minutter og steke en omelett. Rist og vend litt på stekepanna, så den flytende eggerøren renner ned i panna og blir stekt.

    Tips

    Bruk en stekepanne med teflonbelegg, slik at omeletten ikke setter seg fast i panna.

  3. 3

    Ha ønsket fyll på omelettene, og brett eller rull sammen.

  4. 4

    Ha omelettene over på en tallerken, og server med salat, dressing og brød.

Tips

Hvis du ønsker mer smak på omelettene, kan du ha i friske hakkede krydderurter som timian, basilikum eller koriander. Chili er også godt hvis du liker omeletten sterk. 

Del denne oppskriften: