Kjærlighetsbrownies

Kjærlighetsbrownies

8
35
Enkel50 min
Hvis det stemmer at veien til en manns hjerte er gjennom magen, er du sikret kjærlighet når du disker opp til ham med denne nydelige, saftige browniesen! Dette er en ekte kraftkar av en sjokoladekake - akkurat slik brownies skal være. Perfekt å dele sammen med din elskede på Valentine's Day 14. februar. Nyt dagen sammen!

Ingredienser

Antall porsjoner

Brownies

  • 400 g
  • 10 dl
    sukker
  • 8 stk
    egg
  • 4 dl
    kokosmasse
  • 1 ts
    salt
  • 2 ½ dl
    kakao
  • 5 dl
    hvetemel

Dryss

  • 2 dl
    kokosmasse

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn fram en langpanne ca 30 x 40 cm og sett stekeovnen på 175 °C

  2. 2

    Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis. Tilsett kokos, hvetemel blandet med salt og kakaopulver. Vend til slutt inn det smeltede smøret og rør alt forsiktig slik at røren blir glatt og fin.

  3. 3

    Fordel røren i langpanne som er dekket med bakepapir. Strø over kokosmassen til garnering.

  4. 4

    Stek brownies-kaken midt i ovnen i ca 35 - 40 minutter. Hvis kokosen begynner å få for mye farge, kan den dekkes med bakepapir den siste steketiden. Brownies skal fremdeles kjennes litt klissete i midten etter endt steketid.

  5. 5

    La sjokoladekaken avkjøles i formen og skjær den deretter opp i biter. Server den som den er eller med litt vispet TINE Kremfløte eller Kesam vanilje, gjerne også med litt bær eller frukt.

Tips

Ønsker du bare litt brownies? Sjokoladekaken kan du fint gjøre mindre ved å halvere oppskriften. Bruk da en mindre langpanne for å bevare saftigheten.

Del denne oppskriften: