Risengrynmelkesuppe

Risengrynmelkesuppe

3
62
Enkel35 min
Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

Ingredienser

Antall porsjoner

Suppe

  • ¾ dl
    risgryn
  • 1 stk
    kanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
  • 5 dl
    vann
  • 1 l
  • ¼ ts
    salt
  • 1 ss
    sukker

Strø

  • 4 ss
    sukker
  • 2 ss
    kanel

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.

  2. 2

    Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.

Strø

  1. 3

    Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.

Del denne oppskriften: