Sjokolade panna cotta med yoghurt

Sjokolade panna cotta med Kesam®

13
110
Middels30 min
Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!

Ingredienser

Antall porsjoner

Panna Cotta

Pynt

  • 8 stk
    blåbær
  • 4 ss
    sjokolade (grovhakket)

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.

  2. 2

    Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.

  3. 3

    Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.

  4. 4

    Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.

  5. 5

    Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.

Pynt

  1. 6

    Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.

Tips

Pakk formene med panna cottaen inn i plastfolie før du setter de i kjøleskapet, slik at de ikke tar smak av andre råvarer i skapet.

Del denne oppskriften: