Iskremsaus med brunost

Iskremsaus med brunost

2
18
Enkel15 min
Brunost passer til mye mer enn på brødskive eller på vafler. Her er et spenstig forslag hvor brunost danner basisen for en dessertsaus perfekt til iskrem.

Ingredienser

Antall porsjoner

Iskremsaus

Ved servering

  • 1 l
    iskrem (eksempelvis vanilje)
  • 100 g
    bringebær , eller andre bær
  • 1 dl
    hakkede mandler , pistasj eller andre nøtter
  • 16 stk
    iskjeks

Slik gjør du det

  1. 1

    Riv brunost og smelt den i varm melk og sirup. Rør til sausen er jevn og tykner litt.

Ved servering

  1. 2

    Server sausen, gjerne varm, til is. Pynt med ulike bær eller frukter, hakkede mandler eller nøtter og kjeks.

Tips

Hakkede mandler/nøtter og kjeks smaker godt til denne gode dessertsausen.

Del denne oppskriften: