Appelsin- og yoghurtis

Appelsin- og yoghurtis

0
46
Middels60 min
En nydelig og forfriskende yoghurtis med smak av honning. Sammen med en fruktsalat passer desserten perfekt på sommerbordet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Is

Pynt

  • 2 stk
    appelsiner (skrellet og i båter)
  • 1 dl
    friske bringebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell og mos banan. Rør sammen banan, juice, eggeplommer, honning og yoghurt.

  2. 2

    Visp fløte til stiv krem, rør den i blandingen. Smak eventuelt til med sitruslikør.

  3. 3

    Hell blandingen i en form og dekk til med plast. Frys isen i minst 4 timer.

Pynt

  1. 4

    La isen stå i kjøleskap for å mykne i 30 - 40 minutter. Lag kuler av isen til servering. Pynt med appelsin og friske bringebær.

Del denne oppskriften: