Skjørost med bakte bringebær og granola

Skjørost med bakte bringebær og granola

0
7
Enkel30 min
Skjørost er perfekt som tilbehør til søte, bakte bringebær. Med knasende granola blir det en perfekt dessert.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 dl
    bringebær , fryste eller ferske
  • 1 stk
    vaniljestang
  • 3 ss
    sukker
  • 2 ss
    flytende honning
  • 4 stk
    stjerneanis

Til servering

  • 2 dl
    skjørost
  • 1 dl
    granola

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 210 °C.

  2. 2

    Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Vend frøene med bringebær, sukker og honning og fordel i små ildfaste porsjonsformer.

  3. 3

    Legg en stjerneanis i hver form og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Topp med skjørost og granola før servering.

    Tips

    Bland gjerne skjørost med yoghurt for en mer kremet variant.

Tips

Har du ikke tid til å ovnsbake bringebærene, kan de også serveres friske. Bruk gjerne en blanding av forskjellige bær

Del denne oppskriften: