Sjokolademousse med vaniljekesam

Sjokolademousse med Kesam® Vanilje

26
147
Enkel75 min
Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokolademousse

Pynt

  • 50 g
    sjokolade , grovhakket
  • 50 g
    mandler , grovhakket
  • 12 stk
    kirsebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Start med å piske eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis. Rør inn kaffe.

  2. 2

    Smelt sjokoladen i en skål i vannbad eller mikrobølgeovn. Rør inn sjokolade og kesam.

  3. 3

    Pisk fløten til en lett krem og vend inn i resten av blandingen.

  4. 4

    Fordel sjokolademoussen i porsjonsskåler og la dem stå kjølig minst 1 time før servering. Pynt med hakket sjokolade, mandler og bær.

  5. 5

Tips

Kjempegodt å servere sammen med litt friske bær og nytraktet kaffe.

Del denne oppskriften: