Hvit sjokolademousse med kardemomme

Hvit sjokolademousse med kardemomme

7
56
Middels300 min
Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade. Mmmm...

Ingredienser

Antall porsjoner

Dryss

  • 4 ss
    hvit sjokolade

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm melk og kardemomme til kokepunktet. Ta kjelen av varmen. Hakk sjokoladen og løs den opp i den varme melken. Rør godt.

  2. 2

    Visp fløten til krem. Visp eggehvitene stive.

  3. 3

    Bland alt forsiktig sammen med en slikkepott for å bevare luftigheten. Fordel den hjemmelagde moussen i porsjonsskåler eller en stor dessertbolle. Sett den kjølig i 3-4 timer til moussen har satt seg.

  4. 4

    Dryss over litt revet sjokolade, gjerne hvit.

Tips

Friske bær er også nydelig å servere til denne deilige sjokolademoussen.

Del denne oppskriften: