Matmuffins med spinat og chevre

Matmuffins med spinat og chevre

2
20
Enkel45 min
Matmuffins kan være en kjærkommen variasjon i barnas matpakker eller noe godt til kveldsmaten. Innebakt spinat og chevre gir en ekstra spennende touch. Denne oppskriften passer til 12 små eller 6 store matmuffins.

Ingredienser

Antall porsjoner

Muffins

Fyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C. Smelt smør og visp smøret sammen med egg, og Kefir. Grovhakk spinat.

  2. 2

    Bland mel, bakepulver, salt og spinat. Rør blandingene sammen.

  3. 3

    Bruk et muffinsbrett til 12 muffins med små papirformer i. Du kan også bruk store papirformer. Deigen gir 12 små eller 6 store muffins avhengig av formens størrelse. Fyll formene 2/3 fulle.

Fyll

  1. 4

    Pisk sammen egg, og bland inn Kefir og tomatpuré. Gjør en liten fordypning i hver muffins med en stor skje og ha i fyllet.

  2. 5

    Del ost i biter. Del soltørket tomat i to og skjær squash i tynne skiver. Ha en ostebit, en squashbit og en tomatbit på hver muffins. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20 - 25 minutter.

Tips

Hvis du ønsker grove matmuffins, bytter du bare ut halvparten av melet med sammalt hvete grov.

Del denne oppskriften: