Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

0
54
Enkel30 min
Maismuffins med innbakt Jarlsberg® nøttepesto smaker kjempegodt og passer til lunsjen, ute på tur eller når du får uventede gjester på besøk.

Ingredienser

Antall stykker

Maismuffins

Nøttepesto

  • 5 ss
    olivenolje
  • 1 potte
    bladpersille
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 1 dl
    valnøtter
  • ½ dl
    cashewnøtter
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen ved 220°C. Pisk sammen egg og melk. Bland sammen hvetemel, maismel, sukker, bakepulver, salt, pepper og smør i en egen bolle. Tilsett så eggeblandingen og rør. Fordel røren i muffinsformer. Bruk gjerne den amerikanske, kraftige sorten så står de bedre.

  2. 2

    Skjær osten i biter og trykk dem ned i røren. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. Du kan også bake brødet i en stor form, ca 20 cm i omkrets.

Nøttepesto

  1. 3

    Hakk hvitløk. Bland sammen olivenolje, bladpersille, hvitløk, valnøtter, cashewnøtter, salt og pepper.

Del denne oppskriften: