TINE Smart Idrettsmat: Enklere, rimeligere og smartere løsninger

Gode rabatter på Norges mest kjente merkevarer, gratis utlån av kjøleskap og dispensere og direktelevering av varer er bare noen av fordelene ved å tenke litt smartere når dere skal fylle kioskhyllene i hallen eller sørge for serveringen til arrangementer som TINE Fotballskole.

For å gjøre jobben enklere for dere, har TINE nå laget et verktøy som gir dere gode rabatter, og dermed god inntjening på produktene våre, i tillegg til at varene leveres direkte til deres idrettskiosk. Bestillingen kan dere legge inn når det måtte passe dere, enten via profilen deres på Tinehandel, eller via vår egen bestillings-app. Trenger dere gode tips og råd angående bestillingen, har vi salgskonsulenter som kan bidra som rådgivere. Ønsker dere innspill til hvordan dere kan øke lønnsomheten i kiosken, eller hvordan dere best planlegger serveringen for større arrangementer, er det bare å ta kontakt med konsulentene våre.

Fordi større forpakninger er mer praktisk ved servering til mange, har dere også muligheten til å bestille storforpakninger dere ikke får kjøpt i vanlige butikker. I vårt oppskriftshefte finner dere også forslag til menyer som sikrer at inntjeningen blir god, samtidig som utvalget i kiosken eller på arrangementet deres blir variert og godt.

Vårt mål er at TINE Smart Idrettsmat skal bli en god inntektskilde for klubben deres, at foreldre og foresatte skal være trygge på at barna deres har tilgang på mat og drikke når de er på TINE Fotballskole eller håndballcup, og ikke minst at organiseringen av de frivillige i klubben skal kunne gjøres så enkelt så mulig.

Rett og slett enklere, rimeligere og smartere løsninger. Det kaller vi Smart Idrettsmat.

Opprett klubbens profil og kom i gang her eller ta kontakt med Øyvind Nilsen på mail eller telefon om du har spørsmål:

oyvind.nilsen@tine.no / 95 89 44 03

Smart Idrettsmat gir dere:

  • Rabatterte produkter som gir god inntjening til klubben
  • Enkel bestilling av varer via nett eller app
  • Gratis rådgivingstjeneste for optimalisering av innkjøp
  • Menyforslag og smarte oppskrifter med ferdig utregnet stykkpris
  • Direktelevering av varer
  • Tilgang til gratis utlånskjøleskap og annet utstyr
  • Digitale løsninger for koordinering og oppsett av vaktlister