Folk og røvere i kardemomme by, foto: L-P Lorentz

Riksteateret

Vi har gått inn som prosjektpartner på Riksteaterets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by.

Folk og røvere i Kardemomme by

Gjennom samarbeidet med Riksteateret har TINE invitert førsteklassinger til TINEs Teaterdag for å se Folk og røvere i Kardemomme by på kulturhusene i hele landet. TINE inviterer også i samarbeid med Riksteateret barn på 70 spillesteder til å medvirke i forestillingen.

I Kardemomme by bor gamle Tobias i tårnet. I byen bor også pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og Politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. I tillegg til de tre røverne og innbyggerne i Kardemomme, vil du møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor. Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk. 

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

For ytterligere informasjon
TINE v. Kirsti Tomassen, 900 37 586 , epost kirsti.tomassen@tine.no
Riksteatret v. Helge Wille Rekdal, 984 01 411, epost rekdal@riksteatret.no