Rikstateret og TINE Flåklypa

Riksteateret

Vi har gått inn som prosjektpartner på Riksteatrets oppsetning av Heia Flåklypa! 

Heia Flåklypa!

Gjennom samarbeidet med Riksteatret har TINE invitert skoleklasser på annet trinn i grunnskolen til Heia Flåklypa! på kulturhuset. Det har vært stor etterspørsel både på høst- og vår-forestillingene, og til sammen har TINE gitt bort over 7000 billetter fordelt på rundt 250 søknader.

Som en del av samarbeidet får skolebarna møte en eller flere av skikkelsene fra Flåklypa. I tillegg har det blitt utarbeidet et pedagogisk opplegg til bruk i klasserommet i forbindelse med forestillingen. Dette inkluderer et aktivitetshefte som kan lastes ned her

TINE er eid av 11 000 norske bønder og har i over 150 år levert kvalitetsprodukter over hele landet.

–TINE er dermed en nasjonal aktør som gjennom eierskap og produksjonsvirksomhet har en lokal forankring på alle kanter av landet, og er derfor en naturlig samarbeidspartner for Riksteatret som jo er hele landets teater, sier teatersjef Tom Remlov.

TINE ønsker å skape et sunnere og mer aktivt Norge. TINE's samarbeid med Riksteatret er en erkjennelsen av at også kulturell aktivitet inngår i målsetningen.

For ytterligere informasjon
TINE v. Kirsti Tomassen 90037586 , epost kirsti.tomassen@tine.no
Riksteatret v. Helge Wille Rekdal, tel 98 40 14 11, epost rekdal@riksteatret.no 

Last ned aktivitetshefte

Sammen med Riksteateret har vi laget TINEs teaterdag hvor barneskoleklasser har kunnet søke om fribilletter til sin klasse (fristen er nå utløpt).

Aktivitetsheftet er tilgjengelig for alle og er tilpasset 2. klassetrinnet på barneskolen.

Last ned aktivitetsheftet her.