Foto: Fredrik Ringe Skinnende rene glass

Konkurranseregler for TINE MatCup #tinematcup

Deltakerne i TINE MatCup skaper sine finaleretter med TINE-produkter som solide ingredienser. Nå vil vi utfordre deg til å dele din beste rett, hvor du har med minst to TINE-produkter. Del dem med oss på Instagram på #tinematcup og du kan vinne profesjonelt kokkesett og gavekort!

1. Generell informasjon

TINE MatCup #tinematcup vil være tilgjengelig på tine.no/tinematcup fra 17.02.17 til og med 27.02.17. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle.

Dersom du ønsker å delta med bilder som viser mennesker kan du av personvernhensyn kun delta med bilder av seg selv, eller egne barn under 18 år. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt.

Deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

3. Om konkurransen – slik deltar du!

  • Lag din beste retten der du har med minst to TINE-produkter som ingredienser
  • Last opp bildet av retten og del bildet med oss på Instagram med #tinematcup

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen Instagramprofil når bildet/filmen postes og under hele konkurransens varighet, altså frem til siste vinner kåres 27.02.17.

4. Premier

Én vinner får et kokkesett pluss et VISA-gavekort på en samlet verdi av 5000 kroner.

5. Jury og kriterier

Juryen består av sølvvinner fra årets Bocuse d´Or, Christopher Davidsen, og skuespiller og blogger Gitte Witt, fra livsstils-bloggen 52moreyears

De vil kåre vinnere basert på følgende kriterier:

  1. Kreativitet
  2. Valg av ingredienser
  3. Visuell presentasjon av retten

En forutsetning for å være med i konkurransen er at oppskriften må inneholde to av TINEs produkter.

6. Personvern

TINE forbeholder seg retten til å kunne gjengi eller vise alle bildene og rettene som er med i konkurransen på Instagram, på Facebook og på tine.no/tinematcup. Ved all slik publisering vil opphavsmann bli kreditert ved (bruker)navn. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring. Ved å delta i konkurransen gjennom å laste opp bilder av dine retter samtykker du til disse konkurransereglene.

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #tinematcup, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil TINE fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir ikke delt med tredjeparter.

7. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat, Pb. 25, 0051 Oslo