De gode vanene

Ernæring og helse

BALANSE
Våre ønsker og behov når det gjelder kosthold og aktivitet er ofte avhengig av hvor vi befinner oss i livet: alder, livssituasjon, helsetilstand, interesser og plikter. Men én ting mange har felles er ønsket om å ha en god balanse i hverdagen. Balanse mellom mat og trening, familie og venner, jobb og fritid, kos og hverdag.

TINEstafetten - Verdens største stafett

Hvert år møtes rundt 100.000 ungdommer fra 6.-9. klasse, fordelt på 280 idrettsarenaer for å løpe, juble og heie.

Ideen til TINEstafetten kom i 1993, da NM i friidrett ble arrangert i Tønsberg. Siden den gang har løpeglade skoleelever fra hele landet deltatt i det som har blitt verdens største stafett.

I 2011 rundet TINEstafetten 1 million løpere som til sammen har løpt nesten 6 ganger rundt jordkloden. 

TINE Fotballskole

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og et lavterskeltilbud hvor klubben selv er arrangør.

Fotballskolene blir i hovedsak gjennomført i sommerferien, og i løpet de 3-5 dagene den varer får barn og unge mellom 6-12 år spille fotball, men også gode råd i forhold til trening og ernæring.

FAKTA:

  • Nærmere 500 klubber
  • 14.000 instruktører
  • 70.000 barn og unge
  • Varighet 3-5 dager

Sukkerinntaket er for høyt

TINE er med på å snu trendene og påvirker hva nordmenn foretrekker av søtsmak. Vår yoghurt inneholder mindre sukker nå enn for noen år siden. Vi er i verdensklasse hva gjelder sukkerinnholdet i barneyoghurt.

Reduserer saltinntaket

TINE tar myndighetenes mål om halvering av saltinntaket alvorlig. Vi finner stadig nye måter å få ned innholdet av salt i produktene våre.