Bilde av jente som hopper i forbindelse med Tur Med Retur

Bli med årets store ryddedugnad

Tur Med Retur er et initiativ der vi oppfordrer alle til å plukke søppel og plast når de går på tur. Vi inviterer hele Norge ut på tur med et superenkelt mål: Kom tilbake med mer enn du hadde med deg.

Søndag 22. september arrangererte TINE og Hold Norge Rent den store Tur Med Retur-dagen i forbindelse med Hold Høsten Ren. Sammen gikk vi over 15 000 kilometer og plukket søppel. 

Cecilie Skog er ambassadør for Tur Med Retur

Ut på tur med Cecilie Skog

Cecilie ivrer for de gode naturopplevelsene, enten det er på topptur i krevende forhold eller en times søndagstur. Da passer det fint at hun er hovedambassadør for Tur Med Retur. Her kan du lese mer om hva Tur Med Retur er

Ønsker du deg en plukkepose?

Vi får mange spørsmål om plukkposen og har dessverre ikke mulighet til å dele ut til alle som spør. Men, følg med på Tur Med Retur sin instagramkonto for konkurranser og info om hvor vi deler ut poser i løpet av sommeren. 

 

 

Emballasje på avveie

Det er ikke alle TINEs produkter som er på papp eller kartong, av forskjellige grunner. Da prøver vi å bruke bioplast. Men dette hjelper heller ikke, hvis emballasjen kommer på avveie. I naturen oppfører all plast seg på samme måte.

Ta med søppel til søppelkassen slik at den ikke havner i naturen!

Her kan du lese mer om hvorfor alle plasttyper skal resirkuleres

Registrer din Tur Med Retur

Del din Tur Med Retur

Følg oss på Instagram på @turmedretur og del ditt bilde med hashtag #turmedretur.

Har du spørsmål om kampanjen? Send oss en mail til turmedretur@tine.no, så svarer vi så fort vi kan.

God tur (med retur)!