Teamet bak TINE Lettrømme i pappbeger

Bli kjent med teamet bak pappbegeret

Det er mange personer, både i og utenfor TINE, som kan dele æren for at TINE Rømme i pappbeger nå er en realitet.

Her blir du bedre kjent med fem av de mest sentrale personene.

Camilla Heggelund - Merkeutvikler

Camilla - Merkeutvikler TINE Rømme

På kontoret er det få, om noen, som ikke kjenner til Camillas miljøengasjement. Hun er et bærekraftsforbilde som både hjelper og utfordrer folk rundt seg til å bli enda mer miljøbevisste. 

Hvorfor brenner du for rømme på pappbeger? Fordi jeg vil gjøre det enkelt for folk å velge miljøvennlig. Hvis alle gjør litt, vil det bli masse til sammen.

Hvordan prøver du å leve mer bærekraftig selv? Jeg minimerer flyreiser og konsum generelt. Dette inkluderer å kjøpe brukt, spise mer bærekraftig, og så prøver jeg å unngå mikroplast. 

Hva drømmer du om å få til? At TINE kan vise vei og bidra til det grønne skiftet! 

Hvem jeg er på kontoret? Det må være miljøpredikantent som misjonerer om resirkulering i tide og utide

Camilla Heggelund - Merkeutvikler

Benedikte Willeke Romen - Emballasjeutvikler

Benedikte - Emballasjeutvikler

Benedikte er kjent for sitt blide vesen på kontoret. Hun er også den man går til for alle spørsmål om emballasje og har vært helt sentral i å utvikle det som kan være fremtidens rømmebeger.

Hva gjør at du brenner for dette nye pappbegeret? Det er veldig meningsfullt å kunne bidra til å gjøre en forskjell - både for miljøet og for folks opplevelse av rømme.

Hvordan prøver du å leve mer bærekraftig selv? Jeg er en ivrig plastplukker. Jeg har klesbyttekvelder med venninner. Og så tar jeg mer og mer tog og annen offentlig transport.

Hva drømmer du om å få til? Å være et godt forbilde for mine barn og neste generasjon.

Jeg drømmer om å være et godt forbilde for mine barn og neste generasjon

Benedikte Willeke Romen - Emballasjeutvikler

Line Løtveit - Innholdsprodusent

Line - Innholdsprodusent

Hun beskriver seg selv som litt smågal, men en verden i endring trenger flere som Line - som tørr å handle utenfor de tradisjonelle rammene! På kontoret er hun den kreative og lidenskapelig humørsprederen som virkelig ønsker å gjøre en forskjell. 

Hvorfor brenner du for rømme på pappbeger? Fordi det er et så herlig konkret miljøtiltak, særlig for meg som har TINE Rømme på absolutt alt!

Hvordan prøver du å leve mer bærekraftig selv? Jeg passer på å ta meg tid til å plastplukke når jeg er ute på tur. Også kjøper jeg mest mulig brukte klær og møbler.

Hva drømmer du om å få til? At rømme i pappbeger blir en så stor suksess at til og med andre aktører følger etter. Tenk så mye plast vi kan spare naturen for da!

Jeg drømmer om at rømme i pappbeger blir en så stor suksess at også andre aktører følger etter. Tenk så mye plast vi kan spare naturen for da!

Line Løtveit - Innholdsprodusent

Bilde av Linda kommer snart

Mimmi - Kommunikasjonsrådgiver

I TINE kjenner man Mimmi som den gøyale jenta i 8. etasje, som alltid går inn i prosjekter med en positiv holdning og stor entusiasme. Det gjelder også for TINE Lettrømme på pappbeger.

Hvorfor brenner du for rømme på pappbeger? Fordi jeg mener vi kan og må gjøre ting annerledes med klimakrisen som henger over oss. Noe av det vi i TINE kan gjøre er å bevise at emballasje kan være både funksjonell og bærekraftig.

Hvordan prøver du å leve mer bærekraftig selv? Jeg tar bena fatt så ofte som mulig. Samtidig prøver jeg å forbruke mindre, spesielt klær. I tillegg passer jeg på å spise opp maten vi har. Rømme holder faktisk lenge etter den har godt ut på dato. Supergod da også😉

Hva drømmer du om å få til? En hverdag preget av klimavennlige løsninger. Og å lære hunden min å plukke plast når vi går på tur - har bare ikke fått inn komandoen helt enda. 

Det har vært utrolig givende å jobbe med dette prosjektet og se hvordan en hel organisasjon står på for å få dette til!

Mimmi Granli Jensen - Kommunikasjonsrådgiver

Bilde av Linda kommer snart

Linda - Prosjektleder

Hils på Linda, den strukturerte prosjektlederen som har holdt i alle tråder i prosessen mot et nytt rømmebeger. Der andre mister oversikten bevarer hun full kontroll. 

Hvorfor brenner du for rømme på pappbeger? Pappbegeret er et viktig bærekraftstiltak fra TINE som kan redusere bruken av plast betydelig.

Hvordan prøver du å leve mer bærekraftig selv? Jeg kildesorterer så mye jeg kan og er opptatt av gjenbruk der det er mulig, blant annet for møbler og klær. Ellers prøver jeg hele tiden å minimere matavfall.

Hva drømmer du om å få til? At TINE får til en effektiv produksjon med bruk av pappbeger og som fungerer optimalt i verdikjeden. Da kan dette blir stort og omfatte alle begerprodukter på sikt.

Får vi TINE Rømme på pappbeger til å fungere optimalt i verdikjeden kan dette virkelig bli stort!

Linda Kristine Rudi - Prosjektleder