TINE Rømme i pappbeger

Høsten 2019 testet TINE lettrømme i pappbeger i KIWI-butikker over hele landet.

Kundene tok det imot med åpne armer, men feil i produksjonen har ført til flere opplevde at begrene ble myke. TINE går derfor tilbake til rømme på plastbeger, og jobber for å utvikle en ny og bedre versjon av begeret.

Fordelene med pappbeger:

Hvordan resirkuleres pappbegeret?

Begeret sorteres i papp og papiravfallet ditt. Sørg for at det er rent og tørt før du kaster det. 

I noen kommuner sorteres alle typer papp, papir og kartong samlet, mens andre skiller mellom ulike undertyper som bølgepapp, drikkekartong, papir og emballasjekartong. 

Sjekk hvordan det skal sorteres i din kommune på sortere.no/  

TINE Rømme på pappbeger får du tak i på KIWI

Først ut var KIWI

Både Kiwi og TINE har tro på at dette er fremtidens emballasje og inviterte høsten 2019 det norske folk til å bli med og prøve et nytt rømmebeger i papp.

Kundene tok det imot med åpne armer, men feil i produksjonen førte at flere opplevde at begrene ble myke. TINE går derfor tilbake til rømme på plastbeger, og jobber for å utvikle en ny og bedre versjon av begeret. 

Når vi lykkes vil det bli tilgjengelig i alle kjeder. 

Denne innovasjonen kan redusere TINEs plastforbruk med 500 tonn hvert eneste år, se for deg at vi fjerner nesten 35 millioner plastposer fra jorda årlig. Vi er veldig glade for at KIWI sa ja til å bli med oss på laget

Gunnar Hovland - Konsernsjef TINE

TINE Creme Fraiche og TINE Kesam

Hva med alle andre TINE-produkter som i dag er plast?

Å teste ut pappbeger på rømme er et stort og viktig skritt videre i TINEs arbeid mot en mer bærekraftig og 100 % fornybar emballasje innen 2023. Lykkes vi med dette kan alle dagens plastbegre bli byttet til papp.

Det vil bety at denne innovasjonen kan redusere TINEs plastforbruk med  500 tonn hvert eneste år. Eller se for deg at vi fjerner nesten 35 millioner plastposer fra jorda årlig! 

 

Iman får bryne seg på vegetartaco

Vi har besøk av selveste Iman Meskini i denne episoden av vegg i vegg. Hun innehar selvsagt hovedrollen, men i bi-rollen finner du et nytt pappbeger.  

En bedrift med bærekraft i fokus