Freeskilandslaget

TINE er stolt sponsor til Olympiatoppen

TINE ønsker å skape et sunnere og mer aktivt Norge

TINE ønsker å skape et sunnere og mer aktivt Norge, og samtidig bidra til gode matopplevelser, derfor er TINE en stolt samarbeidspartner til idretten.

Aktiv samarbeidspartner til idretten

TINE er en av Olympiatoppens (OLT) hovedsamarbeidspartnere og stolt sponsor av Olympiakroppen. Vi er også en aktiv støttespiller til norsk bredde- og toppidrett samt breddeaktiviteter gjennom samarbeidsavtaler med flere særforbund.

TINE har gjennom samarbeidsavtalen med Olympiatoppen bidratt til å styrke ernæringskompetansen innen idretten og utvikle nye produkter som blant annet YT-produktene til TINE.

Gjennom samarbeidet med Olympiatoppen, Norges Skiforbund Alpint, Norges Skiforbund Freeski og Marit Bjørgen kan TINE benytte utøvere og Norge-logo i markedsmateriell og på TINEs produkter i OL-perioden.

TINE har støttet idretten gjennom flere tiår

TINE inngikk på begynnelsen av 80-tallet samarbeid med Norges Skiforbund og skijentene. Kort tid etter ble avtalene med Norges Fotballforbund og Norges Friidrettsforbund etablert, og TINEstafetten og TINE Fotballskole så dagens lys.

Her får barn og unge i alderen 6-15 år oppleve lek og idrettsglede. 200.000 barn deltar hvert år på disse aktivitetene. TINEstafetten har nå vokst til å bli verdens største stafett og Norges største massemønstring for barn.

TINE gikk også inn som samarbeidspartner til OL på Lillehammer. Utøver som Johan Olav Koss, Bjørn Dæhlie og Berit Aunlie fikk melkebarter og var å se i reklamefilmer med budskapet "TINE - smaker som det skal". 

TINE har senere hatt aktiviteter knyttet til både sommer- og vinter OL (Salt Lake City 2002, Athen 2004, Torino 2004, Beijing 2008, Vancouver 2010, London 2012 Sotsji 2014 og Rio 2016).

TINE er nok en gang stolt av å kunne presentere de norske OL-utøverne på et utvalg av våre produkter under OL i Pyeongchang.

Hva spiser og drikker Norges OL-håp til frokost?

Vi har tatt en prat med våre norske utøvere om frokostvaner, rutiner i forbindelse med konkurranser og hva som gir dem næring til drømmene.

Les om hva Aksel Lund Svindal, Marit Bjørgen, Kjetil Jansrud og resten av OL-utøverne har å si.