Konkurranseregler Finn koden

Bli med i Tinemelks konkurranse! Finn koden i korken og bli med i trekningen av en reise for to til sommer-OL i Tokyo.

Generell informasjon
Tinemelk® sin «Finn korken»-kampanje varer fra uke 50 (2019) til uke 10 (2020), informasjon om konkurransen finner du på tine.no/ol. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du deltar ved å finne kode under korken og verifisere den på tine.no/ol. Du kan finne flere koder, og dermed delta flere ganger. For å kunne delta må du kjøpe Tinemelk® og se om du finner kode under korken.

Om konkurransen – slik deltar du!
Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

  1. Kjøp Tinemelk® 1 liter, 1,75 liter eller 1.06 liter
  2. Sjekk om du har fått kode under korken
  3. Dersom du har kode under korken, verifiser koden på tine.no/ol
  4. Registrer nødvendig data for at TINE skal kunne ta kontakt med deg

Slik ser koden i korken ut:

klisteremerke korken nettsiden ny

Premien
Alle som finner en kode og registerer seg får tilsendt en refleksball med hilsen fra oss i posten. De er også da automatisk med videre i trekningen av en opplevelsestur til sommer-OL i Tokyo 2020 for to personer hvorav den ene må være over 18 år. Trekningen vil skje bant de registrerte kodene vi har mottatt til og med uke 10.

Praktisk om OL-tur:

Varighet på turen er 31. juli til 5. august. Hovedpremien inkluderer flyreise tur/retur fra Oslo (Gardermoen) til Tokyo med mellomlanding. Avreise er 31. juli med ankomst Tokyo 1. august. Hovedpremien inkluderer videre et hotellopphold for to personer for 4 netter inkludert frokost (fra 1. august til 5. august). Videre inkluderer premien inngang til 5 ulike sportseventer. Disse er definert på forhånd så vinner kan ikke velge dette selv, disse består av friidrett, basketball og sandvolleyball. Vi kan ikke garantere for norsk deltakelse på disse.

Premien inkluderer IKKE fly eller reisevei til Oslo, Gardermoen. Den dekker heller ikke reisen til hotell eller til og fra stadion i Tokyo. Videre må reisende selv bekoste øvrige måltider og lommepenger.

Premien har en samlet verdi på rundt 150.000 kr. Premiene kan ikke byttes til noe annet. 

Vinneren er selv ansvarlig for å betale skatt på premien. 

Personvern
Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og utlevere premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet.
Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo.

Annet
Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 513 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice
Pb. 25
0051 Oslo