YT®

YT® er en serie treningsmat og -drikke. YT® blå serie er utviklet til bruk før, under og etter treningsøkten. YT® Protein er til deg som ønsker et proteintilskudd i forbindelse med trening.

Holmenkollstafetten 5. mai

Lørdag 5. mai 2018 er det tid for vårens vakreste eventyr.

Her får du gjennomgang av løypa, tips om god løpeteknikk fra Karsten Warholm, og Karoline Bjerkeli Grøvdal avslører hva du bør spise på konkurransedagen. Er du klar for å løpe din etappe?

Les mer her

Tar du deg ut på trening?

#treningstryne handler om hvordan man virkelig ser ut når man har tatt seg skikkelig ut på trening. Ikke den glansede versjonen av oss selv, men sånn vi er etter en god treningsøkt; svett, litt rødsprengt, sliten – og skikkelig fornøyd med innsatsen.

YT® Protein - en helt ny serie fra YT®!

YT® Protein er en serie produkter som er perfekte når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Produktene er helt uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. YT® Protein inneholder søtstoff. Laktosefri.

Serien består av:

Kjøp produktene her

Treningspodden - I samarbeid med YT® Protein

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. PT og mentaltrener Pia Seeberg og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng i sin ukentlige podcast. 

Lytt til Treningspodden her.

 

10 tips til deg som skal begynne å trene

Ønsker du å komme i gang med trening, men er usikker på hvor du skal begynne? Mange er motivert for trening i starten, men det er lett å dabbe av hvis man ikke etablerer gode treningsvaner.

Slik lærer du deg å skøyte riktig på ski!

Fler og fler oppdager gleden ved å få til skøyting på ski! I denne artikkelen får du vite litt om hva som kjennetegner god skøyteteknikk, og hvordan du justerer etter terreng.

Tren ute selv om temperaturen faller

Under all utendørsaktivitet er det viktig at vi kler oss etter forholdene. Særlig viktig er dette i kulda for å forhindre store varmetap, som kan føre til lavere prestasjonsevne. Og det ønsker vi jo alle å unngå!

Terningkast 6 og Best i Test!

Restitusjonsbarene til YT® fikk terningskast 6 i bramat.no sin test av proteinbarer.

Ønsker du å prøve testvinnerne? Alle restitusjonsbarene kan enkelt bestilles i vår nettbutikk:

  • YT® Restitusjonsbar Karamell
  • YT® Restitusjonsbar Sjokolade og banan
  • YT® Restitusjonsbar Sjokolade og peanøtt
Se hele testen på bramat.no

Utviklet i samarbeid med toppidrettssenteret

TINE har hatt et samarbeid med Toppidrettssenteret (TIS) i mange år, og gjennom dette samarbeidet har YT® blitt til.

  • Toppidrettssenterets ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening
  • TIS holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med toppidrettsutøvere

« Vi erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener - TIS»