Konkurranseregler for YTs «Vinn en treningsdag med Kjetil Jansrud og Olympiatoppen!» konkurranse

YTs konkurranse vil være tilgjengelig på yt.no/bra-start fra uke 1 t.o.m. uke 8.

1. Om konkurransen - slik deltar du!

Konkurransen går ut på å fylle ut skjema på tine.no/bra-start og fortelle oss hvorfor ditt lag eller vennegjeng fortjener å vinne en treningsdag med Kjetil Jansrud og Olympiatoppen, og hva dere ønsker å få ut av den. 

Deltakelsen er gratis.

2. Personvern

Du må oppgi ditt navn, alder, adresse, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

I forbindelse med TINEs administrasjon av konkurransen vil TINE kunne utlevere opplysninger om deg til vår samarbeidspartner, Olympiatoppen, som er med og organiserer hovedpremien.

 

3. Hvem kan delta

Vi har satt en aldersgrense på 16 år for å delta i konkurransen.

Vinner en deltager mellom 16 og 18 år hovedpremien, må en foresatt samtykke skriftlig for at vinneren kan motta premien og delta på treningsdagen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

 

4. Valg av vinnere

Vinner av hovedpremien velges i uke 9, på grunnlag av opplysningene gitt i skjemaet. Vi velger ut det laget vi mener har best utbytte av en slik dag. I tillegg trekkes ukesvinnere i konkurranseperioden. Alle ukesvinnere og hovedvinner blir kontaktet på mail. Navnet til ukesvinnerne og hovedvinner vil bli publisert på yt.no og i sosiale medier.

 

5. Mer om premien

Hovedpremien er en proff treningsdag med Olympiatoppen og alpinstjerna Kjetil JansrudDagen starter med et fagseminar som er skreddersydd til idretten din. Etter fagseminaret vil Kjetil Jansrud komme innom for å holde et lite innlegg, før han tar dere med på en skikkelig god treningsøkt etter lunsj.

Dagen vil foregå på Olympiatoppens hovedkontor eller ved et av distriktskontorene (avhengig av vinnerens bosted). Det kan ikke delta flere enn 20 personer på treningsdagen. Premien kan tidligst tas ut i april, når skisesongen er over. 

I tillegg vil vi trekke ukesvinnere i konkurranseperioden, totalt deler vi ut 50 luer og 100 YT drikkeflasker. 

Premiene kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene.

 

6. Bilder og filming

YT ønsker å dele opplevelsen ved å filme og ta bilder av treningsdagen og vinnerlaget til bruk på yt.no, YTs nyhetsbrev, sosiale medier og Olympiatoppens kanaler. Er deltakerne under 18 år trenger vi samtykke fra alle foreldrene.

 

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo