tine.no

Fem øvelser, fem repetisjoner og fem sett på sklimatte

Det behøver ikke bli for komplisert med en enkel økt for hele kroppen. Programmet er lett å huske med fem øvelser, fem repetisjoner og fem runder.

Her får du en utfordring du kan teste hjemme på stuegulvet. Dette er en økt for hele kroppen der det eneste du trenger er noe å skli på.

Har du sklimatter fungerer det supert, men som du ser i videoen under, kan du også bruke noe så enkelt som tørkepapir. Ullsokker, et lite håndkle eller et pledd er også gode alternativer til sklimatter.

Se videoen under og prøv deg på følgende øvelser

  • Doble bendrag
  • Rygghev
  • Push-ups
  • Liggende lårcurl
  • Get up

Ta fem repetisjoner av hver øvelse i fem runder

Relatert

En treningsstrikk, seks styrkeøvelser!

Har du prøvd trening med strikk? Men én enkelt treningsstrikk får du trent alle de store muskelgruppene. Her får du seks øvelser som kan gjøres hvor som helst.

Lær deg knebøy

Teknikk for en godt gjennomført knebøy trenger ikke være vanskelig. Oppskriften du finner her vil hjelpe deg å fokusere på de riktige tingene, uansett hvilken type knebøy du ønsker å trene.

Seks sannheter om styrketrening

Som nybegynner er du gjerne usikker på flere ting ved styrketrening. Her får du vite hva du kan forvente deg når du begynner å trene styrke, samt tips til hvordan du holder en sunn og fornuftig progresjon.