Testvinner - YT® Sportsdrikkpulver

Det er mange spennende energiprodukter på markedet, men hva skal man velge? Aktiv Trening har prøvd, smakt og vurdert flere energiprodukter og YT® sin Sportsdrikkpulver Appelsin ble en testvinner!

«Mange treningsøkter kan gjennomføres på vann og vilje. Men innimellom er det fordelaktig eller nødvendig å tilføre energi til den hardtarbeidende kroppen underveis».  

Testresultat

Aktiv Trening ba importørene bidra med deres mest populære produkter innenfor energidrikker, -geleer og -barer. Hvert produkt ble testet av utholdenhetsutøvere som vurderte smaken samt håndteringen og effekten på magen. De har også sett på listen over ingredienser og vurdert de ernæringsmessige kvalitetene.

 

Testvinner: YT Sportsdrikkpulver

«Saltinnholdet er skyhøyt. Det er bra for deg som svetter mye, men det er også med på å gi sportsdrikken en litt metallisk smak. Sympatipoeng for at fruktsmaken kommer fra tilsetning av ekte frukt. Det gjør at drikken oppleves mindre syntetisk enn mange andre. Drikken lesker fremragende, er enkel å dosere med den medfølgende skjeen og gjør det generelt bra».

 

ET ØNSKE FRA IDRETTSFORBUNDENE

YT Sportsdrikk på flaske har vært et populært produkt hos mange av idrettsforbundene, men det har vært utfordrende å ta med så mange flasker på reiser og samlinger. Derfor bestemte vi oss for å utvikle sportdrikkpulver i samarbeid med Olympiatoppen. Vi har brukt lang tid på utviklingen, og flere av TINEs samarbeidspartnere har vært involvert i testingen, bl.a. fotballandslaget, håndballandslaget, langrennsutøvere og alpintlandslaget. Resultatet er YT Sportsdrikkpulver Nøytral og Appelsin.

YT Sportsdrikkpulver kan kjøpes hos Milslukern og Bull Ski og Kajakk i Oslo. Lag og foreninger har også mulighet til å bestille pulveret gjennom www.tinehandel.no.