YT® Triatlon Team

YT® Triatlon Team består av Christian Nordkvelde, Per Arne Kolseth og Sondre Bolstad. Vi er en trio med veldig forskjellig bakgrunn og grunnlag . men vi er alle fast bestemt på å klare kvalifisere oss til Hawaii 2018.

Christian Nordkvelde

Fra støtteapperat til hovedrolle

Med flere år som smører for det norske skilandslaget er jeg vant til å omgås vinnere. Jeg var selv en habil skiskytter i junior alder, med flere seiere i både NM og Norgescup, men dessverre satte pusteproblemer og skader en stopper for karrieren.

I 2014 var det noen kompiser som skulle være med på Ironman Haugesund. Jeg ble med på noen treninger og konkurranser, som ga utrolig mersmak. I sesongen som var fikk jeg med meg noen pallplasser på korte distanser og en 15 plass på NM langdistanse i Haugesund. Mitt mål når jeg kommer til Hawaii er at jeg skal være i mitt livs form, og jeg skal kjempe med alt jeg har for å komme høyt opp på resultatlista.

Les mer om 29-åringen fra Vestfold her.

Per Arne Kolseth

It's all in the details!

Om det er noen på laget som skal kalles treningsnerd, er det nok meg. I dag trener jeg opp mot 18 timer i uka, og med flere seire i sykkelritt, deriblant Trondheim - Oslo og Lillehammer - Oslo, vet jeg hvordan det er å stå øverst på pallen.

Jeg er veldig detaljorientert og jager hele tiden etter måter for å bli bedre. Den dagen i oktober 2018 – når jeg står på startstreken på Hawaii – vet jeg at jeg har gjort alt i min makt for å være så godt forberedt som overhode mulig.

Les mer om 28 åringen fra Vinstra her.

Sondre Bolstad

Fra storrøyker til toppatlet?

Med jobb i utelivsbransjen ble det mye fest, alkohol og røyk og lite trening. En skitur med en kamerat i 2010, 3. februar for å være eksakt, viste seg å bli vennepunktet. Da gikk det for alvor opp for meg hvor dårlig helsetilstanden var. Jeg kunne ikke tro at det var så tungt å gå på ski. Det resulterte i at jeg stumpet røyken neste dag, og begynte å trene regelmessig. Dette er noe jeg har fortsatt med, og nå er jeg fast bestemt på å klare kvalifisere meg til Hawaii 2018 og få muligheten til å måle krefter med de aller beste.

Les mer om 35 åringen fra Øyer her.