Klar for IM Maastricht

Det er lenge siden forrige konkurranse nå og jeg kjenner det er på tide å komme i gang igjen.

Siden Haugesund har det vært litt jobb, men mest ferie med familie. Det er ikke alltid lett å få trent når man er på familie ferie. Men hadde en uke hvor jeg fikk nesten frie tøyler. Og da blei det lagt ned mye mengdetrening. Jeg håper dette skal hjelpe med mot målet i Barcelona i oktober.

Men først er det en tur til Nederland, hvor det fulldistanse på tapetet. Svømminga er i en kanal i sentrum. Dette tror jeg blir en ganske kul opplevelse. Selv om 3,8 km blir hardt. På sykkelen blir det en prøvelse. Det er ikke lange bakkene, men de er bratte. Så blir utfordrende og holde watt og puls i riktige soner.  Det er også en løype hvor man sykler i over 5 timer, så næring blir også veldig viktig her.

Bare det å skulle løpe 42 km etter 5 timer på sykkelen er en dum idé. Men det er her konkurransen begynner. Målet blir å løpe fortere enn i København ifjor, 3:34. Føler at jeg har blitt bedre til å løpe. Men tiden vil vise.

Vi er igjen ett litt skadeskutt team. Per Arne sliter fortsatt med skade, så blir ”bare” Sondre og meg. Vi får gjøre som sist å gjøre oss bemerket og sett. Per Arne skal være med nedover som hjelper og mental støtte.

Ambisjoner om tid på søndag føler jeg er litt vanskelig. Men hvis jeg kan være rundt 9:30. Så er jeg veldig fornøyd.